GELECEĞE BİR DAMLA SAKLA

GELECEĞE BİR DAMLA SAKLA

Eco -Tim öğrencilerimiz Eco-School Etkinlikleri kapsamında bu kez   "SU GELECEKTİR, AKIP GİDEN GELECEĞİMİZİN ELİNDEN TUTUN, GELECEĞE BİR DAMLA SAKLA, DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLMASIN" gibi sloganlarla yola çıkarak suyun hayatımızdaki önemine değinmek istediler.

Su hem insan hayatı hem de diğer canlılar için oldukça önemlidir. Öğrencilerimiz okul dışındaki yaşam alanlarında da bireyleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak adına suyun israfı konulu mini broşürler hazırladılar.

Bu broşürleri yaşadıkları apartmanların duvarlarına asarak bu konuya dikkat çekmek istediler. Konuyla ilgili olumlu dönütler aldıklarını ve insanların merak ettikleri için okuyarak kendilerine bu konuda danıştıklarını paylaştılar.

Bir gün su kaynaklarımız tükenebilir ve susuz kalabiliriz. Günümüzde gelişen küresel ısınma ve çevre kirliliği gibi nedenlerle kuraklık ve suların kirlenmesi gibi problemler ortaya çıkmaktadır. Bu da içilebilir su kaynaklarımızı azaltmaktadır. Dünyadaki canlı yaşamının devamlılığı için su kaynaklarını kuraklıktan korumalı ve temiz tutmalıyız.


29.12.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.