İÇİNDEKİ ÖZGÜVENİ KEŞFET - MİNİCİK NOKTA BİR BAŞLANGIÇTIR

5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Peter Reynolds'un  '' Bir nokta yap. Bakalım seni nereye götürecek .'' Cümleleriyle başlayan ''Nokta'' isimli kitabını okuduk. Kitabın küçük kahramanı Vashiti'nin kendini tanıma, yeteneğini keşfetme ve gerçekleştirme sürecinde harcadığı çabayı ve bunun sonucunda tattığı başarı duygusunu gördük. Vashti'nin yaşadıklarının, bizlerin geçmiş deneyimlerimizle olan benzerlikleri ve bundan sonra yaşamımızdaki yeni başlangıçlarla ilgili yansımalarının neler olabileceği üzerine konuştuk. Bu minicik nokta masalı, hepimizin içinde var olan yaratıcı gücümüzü dışa vurmamızı sağladı.

Çalışma, Ortaokul Rebrelik Servisi öğretmenlerimizden İmran GÜNDOĞAN tarafından gerçekleştirildi.

Minicik nokta bir başlangıçtır...

22.02.2018