İLAÇ DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA!

Özel 3 Mart İlkokulu- Ortaokulu ve Çevre Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP) iş birliği ile   4 ve 6. sınıf öğrencilerimize 'İlaç Dedektifleri' projesi kapsamında akılcı ilaç kullanımı, atık ilaçların çevreye vereceği zararı engelleme ve doğru ilaç bertarafı konularında eğitim verildi. ÇEKOOP'un Türkiye genelinde uygulayacağı bu önemli projenin Bursa'da ilk olarak okulumuzla iş birliği yapılarak başlatılması önemlidir.

Eğitim sonunda öğrencilerimiz poster tasarlama ve sunma etkinliği gerçekleştirerek "İlaç Dedektifi" sertifikalarını aldılar. Diğer kademelere de eğitim verilmeye devam edecek.

Eğitimin sonunda okul müdürlerimiz gönüllü eczacılarımıza teşekkür belgesi verdiler.

Eğitimleri veren proje gönüllüsü eczacılar, Sayın Fidan Cabar, Hadiye Akbeniz, Gülhan Zehra Çağla, Nezahat Kaya, Birsel Şakir Şahin, Esin İldoğan'a bu güzel farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları için teşekkür ederiz.

26.10.2022