İSPANYA'DAN ARKADAŞLARIMIZLA MEKTUPLAŞIYORUZ

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Armağan Şenel koordinatörlüğünde İspanya'daki L'Ateneu okulundan İngilizce öğretmeni Maria Valls önderliğinde ortak bir MY PENPAL (mektup arkadaşlığı) projesine başlanmıştır.

Bir e-twinning projesi olan ve tüm 3. Sınıf öğrencilerimizin (110 öğrenci) katılımı ile başlayan PENPAL (mektup arkadaşlığı) projemizin ilk etkinliğini gerçekleştirdik. İspanyada bulunan yaşıtlarıyla İngilizceyi öğrendikleri seviyede etkin bir şekilde kullanarak yazışmaya başlayan miniklerimiz, yıllar boyu sürebilecek bir arkadaşlığı da başlatmış oldular.

Dil becerilerini geliştirirken farklı kültürleri de tanımanın heyecanı içerisindeler. Mektupları adreslerine ulaşan öğrencilerimiz büyük bir heyecanla kendilerine yazılmış olan cevapları bekliyorlar.

Yıl boyunca belirlenen konu başlıkları ile planlanan karşılıklı görüntülü konuşmalar, posta ve elektronik ortamda iletişim ile devam edecek olan öğrencilerimizin bu güzel dostluğunun ömür boyu sürmesi dileği ile...

10.11.2016