''KRALIN YENİ ELBİSESİ'' OYUNUNU İZLEDİK

Okulumuz 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, Hans Christian Andersen'in eserinden uyarlanan, "Kralın Yeni Elbisesi" oyununu izledi.

Oyun hep yeni kıyafetler giymek isteyen, gösteriş düşkünü bir kralın doğum günü için giyeceği kıyafete karar verememesiyle başlıyor.
Aklın her şeyin üstünde ve asıl güzelliğin insanın kıyafetlerinde değil, içinde olduğunu konu alan oyun, çocuklara eğlenceli bir dille sunuluyor. Oyunda, bazen güvendiğimiz kişilerin kendi çıkarları için bizi yanlış yönlendirebileceği ve bunu aklımızla aşabileceğimiz anlatılırken, doğru bildiğimizi söyleyebilecek kadar cesur olmamız da vurgulanıyor.

Eğitici olduğu kadar eğlenceli bir oyun olan "Kralın Yeni Elbisesi" çocukların ilgisini her an dinamik tutan temposu, kurgusu ve diğer tüm sürprizleriyle keyifle izlediğimiz bir oyundu.
Mavi Balon ekibine teşekkür ediyoruz.

16.01.2017