L'ATENEU, İSPANYA  İLE YENİ PROJEMİZ -'LET ME KNOW YOUR WORLD'

L'ATENEU, İSPANYA İLE YENİ PROJEMİZ -'LET ME KNOW YOUR WORLD'

Bu yıl 3. Sınıf öğrencilerimizin İspanya'daki L'ateneu okulundan arkadaşları var!

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Barcelona'daki L'ateneu okulu ile yıl boyunca devam edecek bir e-twinning projesi yürütüyorlar. Öğrenciler, Dünyanı Tanımama İzin Ver' isimli proje dâhilinde her ay farklı konular ile kendilerini, şehirlerini, ülkelerini, yaşam tarzlarını tanıtacak ve arkadaşlarınınkini öğrenecekler.

Her ay arkadaşlarından gelecek olan projeleri büyük bir merakla bekleyen öğrenciler gönderecekleri projeleri de büyük bir özenle tamamlıyorlar.

Ekim ayında ailelerini tanıttılar ve arkadaşlarının ailelerini tanıdılar. Kasım ayında şehirleri Bursa'yı tanıttılar ve arkadaşlarının şehri olan Sant Joan Despi'yi tanıdılar.

Aralık ayı projesi olarak ise yeni yıl kartları hazırlayıp, içine güzel dileklerini yazıp yolladılar. Onlara gelecek olan yeni yıl kartlarını heyecanla bekliyorlar.

29.12.2016