LÖDER YENİ YIL HEDİYELİK EŞYA KERMESİ

LÖDER YENİ YIL HEDİYELİK EŞYA KERMESİ

Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniği Bursa ve Güney Marmara'da çocukluk çağı kanserlerini tedavi eden tek merkezdir. Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER), tedavi gören hastalara yardım amacıyla 1994 yılında kurulmuş, gönüllülerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur ve gönüllülük esasına dayalı çalışmaktadır. Derneğin tüm gelirini bağışlar oluşturmaktadır. Bağışların tamamı hastalar yararına yapılan projelerde kullanılmaktadır.

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumlarında Fen Bilimleri Zümresi ve LÖDER gönüllü çalışanları aracılığıyla 2013 yılından bu yana'' Yeni Yıl Hediyelik Eşya Kermesi'' düzenlenmektedir. 26-27 Aralık 2017 tarihlerinde 5.si düzenlenen kermese öğrencilerimiz her zamanki gibi yoğun ilgi göstererek destek vermişlerdir.

Daha önceki yıllarda Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi ve Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi için yardımda bulunan sevgili öğrencilerimiz, bu kez Rahime Gazioğlu LÖDER Konukevi için alışveriş yaptılar.

Stantlarda gönüllü çalışan LÖDER üyeleri, okulumuz bünyesinde yapılan bu etkinlikle ilgili başta okul müdürümüz Ayla Okumuş olmak üzere, öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize ve öğrencilerimize samimiyetleri, içtenliği, misafirperverliği için teşekkür ederek sımsıcak duygularla kurumumuzdan ayrıldılar.


05.01.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.