MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU

Bugüne kadar 161 öğrenciyi mezun eden ÇEK Özel 3 Mart Ortaokulu, 5. mezuniyet töreninde de 63 öğrenciyi mezun etmenin, mutluluğunu, coşkusunu ve hüznünü bir arada yaşadı.

    2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan 63 öğrencinin heyecanları görülmeye değerdi. Kırmızı halıdan yürüyüp sahnedeki yerlerini alırken salondaki velilerimizin de gururlu ve heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

   ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Müdürü Ayla OKUMUŞ, ÇEK  3 Mart Ortaokulu Kurucu temsilcisi Prof. Dr. Ulviye ÖZER ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR; konuşmalarında mezunlara geleceğe yönelik önerilerini ve iyi dileklerini dile getirdiler. Cumhuriyetin ve değerlerimizin korunup yaşatılmasında onlara düşen görevleri anımsattılar ve burada eğitim aldıkları yıllarda emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

    Türk bayrağı ve okul flaması devir teslim töreninden sonra diploma törenine geçildi. Öğrencilerimiz belgelerini yıllardır kendilerine emek veren idareci ve öğretmenlerinin ellerinden mutlulukla aldılar.

     2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul birincisi Ceren KAYMAKÇI yaptığı duygulu konuşmanın ardından bu yılın okul birincisinin Betül GÜZEY olduğunu açıkladı. Heyecanı gözlerinden okunan öğrencimiz, büyük bir gururla brövesini kütüğe çaktı.

   Mezunlar keplerini atmadan önce "BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ. ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİYİZ."  Sunumlarıyla salonda bulunanlara sürpriz yaptılar. Sunumda bugüne kadar aldıkları bilgi, birikim ve deneyimleri hayatlarının geri kalanında da artıracaklarına, Atatürk ilke ve Devrimlerine bağlı kalarak çağdaş bireyler olma yolunda yürüyeceklerine söz verdiler.

   8.sınıfların kep atma anı görülmeye değerdi. Işık ve ses gösterilerinin arasında mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Törenler; hep beraber yenen yemek ve okul bahçesinde gerçekleştirilen canlı müzik, ışık gösterileri ve eğlencelerle sona erdi.

  Güzel aydınlık günlere sevgili öğrencilerimiz "Yolunuz Açık Olsun"


15.06.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.