MİNİKLERİN KURASI

2012 ? 2013 öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizin velileri ile 01 Eylül 2012 Cumartesi günü toplantı yapıldı.

Toplantıda Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ, Okulumuzu tercih ettikleri için velilerimize teşekkür etti, duydukları güveni boşa çıkarmamak için ekip halinde tüm gücümüzle çalışacağımızı belirtti. Eğitim sistemindeki yeni düzenlemeler, öğrencilerin kıyafet, kırtasiye, kitap, servis ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı, açıklanan 3 aylık 1. sınıf programında neler olduğu ve oryantasyon programı ile ilgili açıklamalar yaptı.
Daha sonra toplantıya gelen minik öğrenciler önce hangi sınıfa düşeceklerini kura çekerek belirlediler. Daha sonra da sınıfları okutacak olan öğretmenlerin kuralarını çektiler. Toplantı sonrası öğretmenlerle veliler sınıflarda tanıştılar, minik öğrenciler de öğretmenlerini tanımanın heyecanını yaşadılar. Toplantıda en çok dikkat çeken ise velilerin minik öğrencilerden daha heyecanlı olmalarıydı.

03.07.2013