NEFES ALAN BİR DÜNYA VE UMUTLA GÜLÜMSEYEN YÜREKLER

Okulumuzda yürüttüğümüz geleÇEK Projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz ikinci hatıra ormanımızın tabelasını sekizinci sınıfların katılımıyla yerine yerleştirdik. Projemizin ilk yılında Orhaneli bölgesinde ağaçlandırma çalışması yapıp yaklaşık 3000 fidanın ekimini gerçekleştirmiş ve ilk hatıra ormanımızı oluşturmuştuk. Bu sene ise bir 3000 fidan daha ekerek Mudanya ilçesi Göynüklü bölgesinde 2. Hatıra ormanımızı hayata geçirdik.

Okulumuza kayıt olma koşulu olarak getirdiğimiz, mezun olmadan önce belirlenen sayıda fidan dikme şartı ile yemyeşil bir dünya ve sıcacık, umutla gülümseyen yürekler hedefimize adım adım ilerliyoruz.

Projemize hayat veren gönüllü veli, öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

20.06.2022