ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLTERE'DEYDİ

ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLTERE'DEYDİ

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencilerinden oluşan grubumuz, İngilizce Öğretmenimiz Nilay ŞAHİN rehberliğinde 25 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında İngiltere'nin Winchester şehrindeki St. Swithun's (LAL Summer Schools) Yaz Dil Okullarına katıldılar.

Öğrencilerimiz bugüne kadar öğrenmiş oldukları yabancı dil bilgilerini, İngilizce 'nin ana dil olarak kullanıldığı bir ülkede, gerçek hayata aktarma ve pekiştirme şansı buldular.

Öğrencilerimiz toplam 20 saat olmak üzere, yabancı öğretmenler eşliğinde derslere katıldılar. Bu dersler, yabancı dil öğreniminin dört temel becerisini geliştirmeye ve öğrendiklerini uygulamaya yönelik çalışmalar içermekteydi. Öğrencilerimiz derslerden arda kalan boş zamanlarında diğer ülke öğrencileriyle kaynaşmalarını ve iletişim kurmalarını sağlayan çeşitli aktiviteler yaptılar. Aktiviteler esnasında hoş vakit geçirip diğer ülke çocuklarıyla da iletişim becerilerini geliştirme şansı buldular.

Orada bulundukları süre boyunca İngiltere'nin değişik şehirlerini (Londra, Oxford,Portsmouth) ve kültürel, tarihsel yapılarını (BigBen, Buckingham Sarayı, Oxford Üniversitesi, Spinakker Kulesi, Thorpe Park, Thames Nehri, Madamme Tussauds Müzesi, National History Müzesi, London Eye ve Stonehenge) gezip gördüler.

Öğrencilerimizin sosyal gelişimlerine, yabancı dil gelişimine destek verdikleri için sayın  velilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Sayın Nilay ŞAHİN'e teşekkür ediyoruz.


09.09.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.