ÖĞRENCİLERİMİZ LONDRA'DAN DÖNDÜLER

Ortaokul ve lise öğrencilerimizden oluşan grubumuz, İngilizce Öğretmenimiz Bilgen Gündoğdu rehberliğinde 12 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında Londra, University of Greenwich Yaz Dil Okullarına katıldılar ve bugüne kadar öğrenmiş oldukları yabancı dil bilgilerini gerçek hayata aktarma, pekiştirme şansı buldular.

Haftada toplam 20 saat olmak üzere, İngiliz öğretmenler eşliğinde derslere katıldılar. Bu dersler, yabancı dil öğreniminin dört temel becerisini geliştirmeye ve öğrendiklerini uygulamaya yönelik çalışmaları içermektedir.

Derslerden arta kalan boş zamanlarında diğer ülke öğrencileriyle kaynaşmalarını ve iletişim kurmalarını sağlayan çeşitli aktiviteler yaptılar. Aktiviteler esnasında hoş vakit geçirip diğer ülke çocuklarıyla da iletişim becerilerini geliştirme şansı buldular.

Orada bulundukları süre boyunca İngiltere'nin değişik şehirlerini ve kültürel, tarihsel yapılarını gezip gördüler.

Öğrencilerimizin sosyal gelişimlerine, yabancı dil gelişimine destek verdikleri için sayın velilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Bilgen Gündoğdu 'ya teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin anlamlı ve mutlu pek çok gezi gerçekleştirmeleri dileğiyle...

28.07.2022