OKULUMUZ "OKULLAR ARASI ESKRİM YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI"INDAN KUPAYLA DÖNDÜ

17 - 18 Mart tarihinde Nevşehir'de Okullar arası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası düzenlendi.  Bursa'da dereceye giren öğrencilerimiz Ege PINAR, Kuzey KÜMÜK, Berke ŞAHİN, Pelin SOYAL ve Zeynep CANSEV okulumuzu temsil ettiler.

Erkek Kılıç branşında Kuzey KÜMÜK Türkiye 3.lüğü ile büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye derecesi için öğrencimiz Kuzey KÜMÜK'ü kutluyoruz. Bu başarısında büyük emeği olan antrenörünü ve desteğini eksik etmeyen okul yönetimi ile Beden Eğitimi Öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.  Şampiyonada 3 Mart ruhundan ve sportmenliğinden bir an olsun ödün vermeyerek dereceye giremeyen diğer sporcu öğrencilerimizi de kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

29.03.2018