OKULUMUZ VELİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU FİNALE KALDI

Türkiye çapında 250 koronun katıldığı, "Amatör Türk Sanat Müziği Korolar Yarışması"ında Okulumuz Veli Türk Sanat Müziği Korosu Finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Bir Tatlı Huzur Tv ve Üsküdar Belediyesince ortaklaşa bu yıl 9'uncu kez düzenlenen yarışmada, ülke çapında tüm Türk Sanat Müziği Koroları arasından gönderdikleri performans konser cd lerin den ön eleme yoluyla finalistlerin tespit edildiği yarışmada, 12 koro finalde yarışmaya hak kazandı.

2 Haziran Cuma günü Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlenecek final gecesinde, korolar performanslarını sunacaklar. Mustafa Sağyaşar, Serap Kuzey, Ahmet Kadri Rizeli, Sevinç Çelebi, Engin Tan ve Melihat Gülses ten oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu 9'uncu Amatör Korolar Yarışması ödülleri sahiplerini bulacak.

Gecede, yine müzik öğretmenimiz Bahadır SEVİK tarafından çalıştırılan ÇEK'in "Kır Çiçekleri' de yarışma dışı sahne alarak performanslarını sergileyecekler.

Bahadır SEVİK öğretmenimizi ve velilerimiz kutluyor, koromuza Başarılar diliyoruz.

17.05.2017