OKULUMUZDA 2019 DÜNYA Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

"Dünya Pi Günü" okulumuz Matematik Zümresi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

5. ve 6. Sınıf öğrencilerimiz sınıf kapılarını süsledi.

Ayrıca hafta içinde gönüllü öğrencilerimizin boyadığı mangala şeklindeki rakamlarla merdivenlere pi sayısının basamakları yapıştırıldı.

7.sınıf öğrencilerimiz arasında üçer kişilik takımlar halinde yapılan  ''3,14'lük Basket Atıyoruz'' turnuvası düzenlendi. 7-D sınıfından takım olarak katılan Sevim Eda Arslan, Eray Çınar Gökoğlu ve Ufuk Ömer Kocabağ turnuvanın birincisi oldular.

Konferans salonunda ortaokul öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte Matematik Zümresi tarafından hazırlanan Pi sayısı ile ilgili bilgi veren sunum yapıldı. Etkinliğin sonunda basket turnuvasında birinci olan takımımıza başarı sertifikası, turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize de katılımlarından dolayı katılım belgesi verildi.

Matematik Zümresi olarak, tüm öğrencilerimize ve turnuvadaki destekleri için Beden Eğitimi zümresine  katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

18.03.2019