OKULUMUZDA Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

"Dünya Pi Günü" okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Güne "Pi' nin Müziği" bestesiyle başlayan etkinliklerimiz gün boyunca öğrencilerimizin katılımıyla devam etti.

Teneffüs saatlerinde ve öğle teneffüsünde 7. Sınıf öğrencilerimiz orta okul bölümümüzdeki arkadaşlarına 'Doğum Gününüz Pi de Gizli' etkinliğini gerçekleştirdiler ve arkadaşlarına yazılı sertifikalarını verdiler.

Öğle teneffüsünde ''Pi Hafıza Yarışması''na katılacak olan öğrenciler yarışmada kullanacakları ''Pi Tişörtlerini'' kendileri boyayıp hazırladılar.

Öğleden sonra, konferans salonunda ortaokul öğrencilerimizin katıldığı "Pi Hafıza "yarışmasını ilgiyle izlediler. Yarışma sonunda Pi sayısının 499 basamağını söyleyerek 8-C sınıfından Kemal ÇELİK geleneği bozmayarak üçüncü kez birinci olurken, 8-C sınıfından Emek Bilge AYDIN 479 basamağı söyleyerek ikinci, 7-A sınıfından Hüseyin Berat SAVAŞ 191 basamak söyleyerek   üçüncü oldu.

Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize katılımlarından ve matematiksever olmalarından dolayı katılım belgesi verildi.

Gün boyunca gerçekleşen tüm etkinliklerimizin hazırlanmasından sunumuna kadar olan her görevi 7. sınıf öğrencilerimiz başarı ile yerine getirdi. Tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

16.03.2017