ON KASIM'DA ONSUZ

ON KASIM'DA ONSUZ

Uygarlık yolunda ilerlediğimiz 21. yüzyılda ileriyi görebilen ve ileriye gitmeyi amaçlayan bir toplum olabilmek, Mustafa Kemal gibi düşünebilmenin ilk adımıdır. Bu amaçla yola çıkan Özel 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri ölümünün 84. yıldönümünde Ata'sını şükran, gurur ve özlemle andı.

Okulumuz bahçesinde başlayan anma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerimizin büste çiçek bırakmasıyla okulumuzun konferans salonunda devam etti.

İzleyen herkesin tüylerini diken diken eden anma töreni yıllar içerisinde Ata'ya olan özlemimizin nasıl da arttığını, Atatürk'ü anlamak ve Atatürk'ü anlatmanın geleceğe umutla bakmayı sağladığını gösterdi.

Yine aynı gün 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizin görsel sanatlar derslerinde hazırladığı "ATATÜRK ÇELENKLERİ" sergisi izlenime açıldı ve sergi izleyenlerden büyük beğeni topladı

Okulun girişinden konferans salonundaki gösteriye kadar tüm çalışmalar izleyen herkesi büyüledi.  Öğretmen, öğrenci ve velilerin gözyaşlarını tutamadığı, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir anma töreni oldu.

"Atatürk Okulunun" gönüllü öğretmeni ve öğrencisi bunca insan, kocaman ve tek yürek olup Ata'sını bu önemli günde bir kez daha özlem minnet ve saygı ile andı.

Ata'mıza yakışır bu törenin gerçekleşmesinde emeği olan öğrenci, öğretmen ve teknik ekibimize  teşekkür ediyoruz.


11.11.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.