ONLINE DANS YARIŞMASI

Türkiye'de ilk kez okulumuzun yaptığı Online dans yarışmasının finali 18.01.2021 Pazartesi akşamı gerçekleştirildi.3 ayrı katagoride yapılan Online Dans yarışmamızın jüri üyeliğini İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Türkan Bulut, İDO Ulusal Dans Hakemi,Dans Eğitmeni Cihan Güngör ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dans Eğitmeni Çiğdem Ardos yaptı.Finale çok özel hazırlanan öğrencilerimizi belirlemekte bir hayli zorlandıklarını ifade eden jüri üyeleri puanlama sonucunda derece alan öğrencileri belirlediler.Okul Müdürü İlk kez yapılan online dans yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize, jüri üyelerine ve organzasyonu düzenleyen Çiğdem Ardos'a teşekkür ederek, finalistleri kutladı.

1. KATEGORİ KIZLAR

1. AYŞE MELEK YILMAZ 4A