ORTAOKULUMUZ EKİNOKS GÜNÜNÜ KUTLUYOR

ORTAOKULUMUZ EKİNOKS GÜNÜNÜ KUTLUYOR

Ekinoks, doğanın bizlere eşitliği anlattığı gündür. Dünyanın her yerinde gece gündüz süresi eşit olur. Doğada gerçekleşen olaylara farkındalık oluşturmak, öğrencilerin yaratıcılıklarının ve gözlem yeteneklerinin gelişmesi, doğayla bağlarının güçlenmesi amacıyla Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü "Ekinoks Günü"nü düzenledi. Düzenlenen etkinlik kapsamında ortaokul öğretmenleri ve öğrencilerinin iş birliği ile eğlenceli bir gün geçirdik.

23 Eylül Cuma günü gerçekleşen Ekinoks Günü etkinliklerinde öğrenciler bahçede oyun ve yarışmalarla keyifli ve kaliteli zaman geçirdi.

Öğrencilerin büyük ilgisini çeken etkinlikte, tüm öğrenci ve öğretmenler siyah ve beyaz kıyafet giyindiler.23 Eylül tarihinde yaşanan gece-gündüz eşitliğini temsilen tüm gün boyunca dersler 30 dakika teneffüsler 30 dakika olacak şekilde geçirildi. 30 dakikalık teneffüslerde bahçede yapılan etkinliklere katılan öğrenciler gün boyunca aktif bir okul günü geçirdi.

Etkinliğin ardından öğrencilerimizin ve öğretmenlerimiz fotoğraflar çekildi ve bir sonraki ekinoks günü için şimdiden gün saymaya başladılar.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


26.09.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.