ÖZEL 3 MART FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik   online düzenlediğimiz "Bursa'da Yaşam" konulu fotoğraf yarışmamızın sonuçları belli oldu.

Seçici kurulda uluslararası fotoğraf sanatçısı Galip Çetiner (EFIAP), Fotoğraf Sanatçısı Gürsel Egemen Ergin (EFIAP) ve 3Mart Eğitim Kurumları Görsel Sanatlar öğretmeni Adnan Dönmez yer aldı.105 fotoğrafın yarıştığı yarışma sonuçları 25 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilen seçici kurul toplantısı sonrası birbirinden başarılı fotoğraflar arasından ilk üçe giren fotoğraflar belirlendi.

Bu sanatsal etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Adnan Dönmez'e, değerli jüri üyelerine ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyoruz.

Fotoğrafları ile dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Ekin Yakıcı
  2. Aleyna Duru Diyaroğlu,