''TÜRKÜLERLE TÜRKİYE'' MÜZİK GECESİ

''TÜRKÜLERLE TÜRKİYE'' MÜZİK GECESİ

Okulumuz Müzik Bölümünün hazırladığı ve bu yıl 4.sü gerçekleşen Geleneksel Müzik Gecesi BAOB'da  (Birleşik Akademik Odalar Birliği) gerçekleştirildi. Her yıl farklı bir konseptle seyirci karşısına çıkan okulumuz korosu bu yıl 'Türkülerle Türkiye' sloganı altında Türkiye'mizin her bölgesinden en sevilen türküleri seslendirdi. Bu türkülere aynı zamanda okulumuz halk oyunları ekibi de eşlik etti.

120 öğrenciden oluşan Koromuz, Müzik Öğretmenlerimiz Bahadır SEVİK ve Onur KAHVECİOĞLU'nun şefliğinde sahne aldı. Koro ve solo performanslarıyla harikalar yaratan öğrencilerimiz salonu dolduran çok sayıda seyirciden büyük alkış aldı. Müzik gecemizin konuk sanatçısı O Ses Türkiye'den tanıdığımız harika sesi ve mükemmel yorumuyla Bahtiyar ÖZDEMİR oldu. Sanatçı söylemiş olduğu türkülerle seyircileri coşturdu.

Konserin sonunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR ve Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ Müzik Öğretmenleri Bahadır SEVİK ve Onur KAHVECİOĞLU'nu ayrıca Konuk Sanatçı Bahtiyar ÖZDEMİR'i tebrik edip katılımlarından dolayı çiçek takdim ettiler.

Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


13.05.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.