ULUSLARARASI İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ KONFERANSI'NDAYDIK

ULUSLARARASI İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ KONFERANSI'NDAYDIK

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları İngilizce öğretmenlerimiz, İstanbul Erenköy Çevre Koleji Yabancı Diller Bölümünün geleneksel olarak düzenlediği "The Road not Taken in ELT" temalı 14. Uluslararası İngilizce Dil Eğitimi Konferansı'na katıldılar.

Bu yıl gerçekleşen konferansta günümüzde yapılan İngilizce öğretiminin gelişen teknoloji ile uyumu, değişen öğrenci profiline uyum sağlayabilme konusu ve buna paralel olarak da değişen öğretim teknikleri detaylı olarak incelendi.

Öğretmenlerimiz dünyaca ünlü kitap yazarlarını ve öğretmen eğitmenlerini izleme fırsatını buldular. Metodoloji alanında pek çok kitap yazmış olan J. J. WİLSON (Western New Mexico University), Paul SELİGSON gibi özel isimlerin sunumunun ardından Türkiye'nin ünlü isimlerinden Sunay AKIN ile Türk eğitim sisteminin bugünü üzerine söyleşi yapıldı.

Öğleden sonra ise tüm öğretmenlerimiz eş zamanlı atölyelerde kendi seçtikleri  Okuma Parçalarının Dil Eğitimindeki Yeri,Resimleri Nasıl Kullanırım?,Dil Eğitimi ve Drama,Hikaye Anlatımı Tekniği,Sınıfta Teknolojiyi kullanmak,Yaratıcı Öğretmen Olmak, Teknolojinin Dil Eğitimindeki Yeri, Video Klipleri ile Konuşma Dersi Hazırlama, Öğrenmenin Nörobiyolojik Yapısı vs. gibi çeşitli başlıklar altında hazırlanmış olan atölye çalışmalarına katıldılar.

Ayrıca İngilizce öğretmenlerimiz gün boyunca yabancı yayınevlerinin sergilediği ve yeni çıkan İngilizce eğitim materyallerinin bulunduğu stantları inceleme şansına da sahip oldular.


27.02.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.