VELİ KOROMUZDAN TURHAN TAŞAN ŞARKILARI

VELİ KOROMUZDAN TURHAN TAŞAN ŞARKILARI

Bu yıl 5. sini gerçekleştirdiğimiz Türk Sanat Müziği Veli Koromuz  bu akşam yine muhteşem  bir konsere imza attı.

Sunuculuğunu Sınıf öğretmenimiz Sine Çelik'in yaptığı ve şef Müzik Öğretmenimiz Bahadır Sevik'in yönetiminde 'Sözleri ve Besteleriyle Turhan Taşan şarkıları' konseri konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Veli Türk  Sanat Müziği Koromuz iki  bölümden oluşan konserde Türk müziğine yüzlerce eser kazandırmış bestekar ve söz yazarı Turhan Taşan şarkılarını solo ve koro olarak seslendirdiler.

Konserimizde, Turhan Taşan'ın yanı sıra  yine Türk Müziğine hizmet etmiş hoca ve şef Kutlu Payaslı ,Erdinç Çelikkol,söz yazarları Rüştü Okyar,Dr.Hüsamettin Olgun,Selçuk Öden ve Besteci Salih Berkmen'de  onur konukları arasında yer aldı.

Aynı çatı altında ,Üzüldüğün şeye bak, Öptüm yanaklarından, Sarsam diyorum gibi sevilen şarkıları seslendiren koro ve solistler izleyicilerden büyük  alkış aldı. Konserin sonunda ÇEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı konuk bestekar Turhan Taşan'a plaket ve onur konuğu bestekarlar Kutlu Payaslı ve Erdinç Çelikkol'a yine söz yazarları Rüştü Okyar  ve  Dr.Hüsamettin Olgun'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Kutlu Payaslı 'Dertliyim ruhum hicranıma' ve Erdinç Çelikkol ise 'Gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun' adlı şarkıları söyleyerek izleyenleri mest etti.

Gerçekleşen bu harika  Türk Sanat Müziği Konseri için başta müzik öğretmenimiz Bahadır Sevik'e, korist ve solist  velilerimize çok teşekkür ediyoruz.


25.12.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.