VELİ KOROMUZDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

VELİ KOROMUZDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Okulumuz Velilerinden oluşturulan Türk Sanat Müziği Koromuz güzel bir konsere imza attı.  Sunuculuğunu Okulumuz Müzik Öğretmeni Onur KAHVECİOĞLU'nun yaptığı ve yine Okulumuz Müzik Öğretmeni Bahadır SEVİK yönetiminde çalışmalarını sürdüren Veli Türk Sanat Müziği Korosu 2 bölümden oluşan bir konser verdi. Konserin birinci bölümünde Koro Bursalı Bestekarlar Zeki MÜREN, Yıldırım GÜRSES, Akın ÖZKAN ve Erdinç Çelikkol'un en sevilen şarkılarını seslendirdi.2.bölüm de velilerimizden oluşan solistler farklı makamlarda solo şarkılar seslendirdiler. Konserin Onur konuğu Bursalı Bestekar-Şef-Hoca Erdinç ÇELİKKOL konserin sonunda bestesi kendisine ait 'Gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun 'adlı şarkısını seslendirdi. Seyircilerin çok beğendiği ve ayakta alkışladığı ÇELİKKOL istek üzerine 'Geceler' adlı şarkıyı da seslendirdi.

Konsere ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar,20. Dönem ÇEK Yçnetim Kurulu Başkanı Ali Arabacı,Yönetim Kurulu Üyesi Turgut YALKI VE çok sayıda veli katıldı.

Konserin sonunda ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR, Veli Türk Sanat Müziği korosunu,Şef Bahadır SEVİK'i  ve Konserin onur konuğu Erdinç ÇELİKKOL'u tebrik ederek çiçek takdim etti.


24.03.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.