VELİLERİMİZİN ÖĞRENCİLİK COŞKUSU

VELİLERİMİZİN ÖĞRENCİLİK COŞKUSU

Veli-okul işbirliğinin okuldaki eğitim kalitesinin yükselmesinde ne denli önemli olduğunun bilincinde olan Özel 3 Mart İlköğretim Okulu yepyeni ve farklı bir projeyle 1.dönemi sonlandırdı.

Okulumuzun Pazar günü velilere kapılarını açmasından ve velilerle çocuklara birlikte eğitim-öğretim verilmesinden dolayı AÇIK PAZAR adını alan etkinliğimiz son derece verimli ve keyifli geçti.

Velilerimiz, Açık Pazar?ı duyurduğumuzda merak içinde etkinliğin yağılacağı günü beklediler. Çocuklarımız da aileleriyle beraber okulda öğrenci olacakları için çok heyecanlıydılar.

Okula gelen veliler ve çocuklarla birlikte sabah töreni yapıldı, okul müdürümüzün proje ve ders programı ile ilgili kısa konuşmasından sonra andımız okundu, ardından velilerle çocuklarımız derslere girdiler. Yapılan program dâhilinde her veli Türkçe, matematik, hayat bilgisi, ingilizce, drama, müzik, görsel sanatlar ve halk oyunları derslerinden dört tanesine katılma imkanı buldular. Teneffüs saatlerinde onlar da çocuklarla beraber oynadılar, derslere aktif olarak katılıp etkinlikler yaptılar ve okulun tüm kurallarına uydular.

Çocuklarının okulda nasıl bir eğitim aldığını, okulda bir günün nasıl geçtiğini, öğrencilik yıllarına dönüp yaşayarak gözlemleyen velilerimizin okula güven duyguları pekişerek ve okul-aile işbirliği güçlendi.

Derslerin sonunda velilerin çocukları ile birlikte yaptıkları ve okula getirdikleri yiyeceklerle okul salonunda kendilerine ikram yapıldı. Velilerimiz ve çocuklarımız mutlu bir şekilde okuldan ayrıldılar.

26.06.2013
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.