VERGİ BİLİNCİ SEMİNERİ

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Çekirge Vergi Dairesi Müdürü Halil Şener, Vergi Haftası nedeniyle, 3.4. ve 5.sınıf öğrencilerimize, Vergi Bilincini Oluşturma Projesi kapsamında vergi bilinci ile ilgili okulumuz konferans salonunda vergi konferansı verdi.

Öğrencilerin bilişsel seviyelerine göre hazırlanmış olan bilgilendirmenin yanı sıra, yine bilişsel seviyelerine uygun, vergi bilinci ile ilgili seyrettikleri Keloğlan'ın Kumbarası adlı çizgi filmle duyarlı bir vatandaş olma yolunda bir adım daha atmış oldular.

Dikkatle dinledikleri seminer sonunda sorulan sorulara doğru yanıt veren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Bu seminerin hazırlanmasında emeği geçen Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Çekirge Vergi Dairesi Müdürü Halil Şener'e ve Müdür Yardımcısı Naciye İncegül'e teşekkür ederiz.

ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİ İSE HEDEFİMİZ, VERGİLERİMİZİ ÖDEMELİYİZ.

16.03.2017