YABANCI DİL GECEMİZ

YABANCI DİL GECEMİZ

Okulumuz Yabancı Diller bölümü olarak her sene düzenlenen Yabancı Diller Gecesi'ni 3 Haziran akşamı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

Yüksek katılımın olduğu bu gece, finale kalan 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan oldukça çekişmeli "Spelling Bee" yarışmasıyla başladı. Yarışmamızda öğrenciler İngilizce kelime ve alfabe bilgisi yanında hafızalarının gücünü de zorladılar.Yarışmanın sonunda tüm yarışmacılarımıza katılım sertifikası ve 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize de madalya ve ödülleri verildi.

Programımız 7. sınıf öğrencimiz Yağmur Gürsoy'un  Almanca okuduğu  Ilsa Kleberger'in -Sommer adlı şiiri ile devam etti.

İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimiz öğretmenlerimiz Sema Kaya  ve  Vildan Lokumcu Coşkun 'nun hazırladığı "Four Muskeeters" (Dört Silahşörler) adlı İngilizce komedi ile  devam etti.

6. Sınıf Almanca - İngilizce - Fransızca öğrencilerimizin hazırladığı videolara seslendirme - diğer bir değişle - dublaj performanslarseyircilerin çok eğlendiği ve ilgi gösterdiği bir gösteri oldu.

Programımıza 7. sınıf öğrencimiz Nisa Açıkgöz'ün  İngilizce okuduğu Rudyard Kipling'e ait  - IF adlı şiiri ile oldukça renk kattı.

Okulumuzun geleneksel yarışması haline gelen "Quiz Show", 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine katkı sağladı.

Bir sonraki performansımız ise 7. sınıf öğrencimiz Feride Cesur 'un Fransızca okuduğu Jacques Prevert'e ait  'Un Beau Matin' adlı şiiri ile devam etti.

Geceyi Müzik Öğretmenimiz Aslı KORALP eşliğinde, 5. Sınıf öğrencilerimizin canlı seslendirdiği İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılarla tamamladık.Lara Çakıcı ve Alya Yeşilbağ2ın solo performansları ise takdire değerdi.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin hoş ve keyifli zaman geçirdiği bu gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca katılımlarıyla bize destek sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


13.06.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.