YABANCI DİLLER HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

2017-2018 Eğitim öğretim yılı boyunca okulumuz yabancı diller zümresi dil öğretimi ve mesleki gelişim adına birçok seminer ve eğitime katılmaya devam ediyor.  Gerçekleşen bu eğitimimiz ise Oxford Publishing Eğitim Danışmanı ve Öğretmen Eğitmeni  Sn. Elna COETZER tarafından verilmiştir

'Why Storytelling is The Key To Success, And How To Tell Your Story 'konulu seminerde öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirmek adına hikaye anlatımı tekniği , uygulanabilecek yöntemler ve  interaktif alıştırmalar örneklerle ele alındı.

Oldukça aktif ve verimli geçen çalışmada öğretmenlerimiz İngilizce Dil Eğitimi konusunda en yeni yaklaşımlar üzerinde çalışıp bu yöntemlerin sınıf içerisinde kullanımlarına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

07.03.2018