ZAMANIMI PLANLIYORUM

Ertelemek, geciktirmek, başka bir şeyle oyalanmak, zamanı planlamanın ve dengelemenin önündeki en büyük engeldir. Erteleyip geciktirdiğimiz sorumluluklarımız zihnimizde sonlandırılmamış işler olarak kalır ve üzerine eklenen yeni sorumluluklarla birlikte giderek içinden çıkılmaz bir hale dönüşür ve yaşamın genel akışında başarılı olmamızın önüne geçer.

Rehber Öğretmenlerimizden İmran Gündoğan tarafından 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize yönelik "Hayatımızdaki okul, aile, sosyal yaşam, arkadaşlık ilişkileri, ev çalışmaları, ödevler, dinlenme ve uyku gibi alanlar arasında nasıl denge kurabiliriz?" "Zamanımızı doğru yönetmeyi nasıl başarabiliriz?"  Konularına yönelik farkındalık kazandırmak amacı ile sınıf içi etkinlik uygulamaları ve motivasyon konuşmaları gerçekleştirilmiştir.

22.11.2022