17. EĞİTİMDE EDEBİYAT SEMİNERİNDE GURURLANDIRAN SUNUM

17. EĞİTİMDE EDEBİYAT SEMİNERİNDE GURURLANDIRAN SUNUM

3 Mart Eğitim Kurumları, İlkokul Öğretmenimiz Aslıhan Taner öncülüğünde gurur verici bir başarıya imza atarak Günışığı Kitaplığı'nın düzenlediği 17. Eğitimde Edebiyat Semineri organizasyonunun bir parçası oldu.  

12 Ekim'de FMV Işık Okulları'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel etkinliğe Türkiye'nin 43 ilinden 700'ü aşkın öğretmen, eğitim yöneticisi, kütüphaneci ve akademisyen katıldı.

Öğretmenimiz Aslıhan Taner'in seminerde Yaratıcı Okuma Uygulamaları kapsamında gerçekleştirdiği sunum katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Taner, Ursula K. Le Guin'in "Kanatlı Kediler" kitabının okulumuzda uygulanan yaratıcı okuma yöntemleriyle nasıl ele alındığını detaylarıyla anlattı. Taner sunumunda işin mutfağında birlikte çalıştıkları İlkokul Öğretmenimiz Tuğba Ölçücü'nün de uygulamaya önemli katkıları olduğunu kaydetti.

3 Mart Eğitim Kurumları Türkçe Bölümü ve ilkokul öğretmenlerinin de hazır bulunduğu seminer programı, öğretmenlerimizin edebiyat ve eğitim alanındaki yetkinliğini ve okulumuzun edebiyat eğitimine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.


14.10.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.