3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü coşkuyla kutladı. ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sn. Müfit Parlak, Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Ulviye Özer ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gece Gastro Sanayi' de yapıldı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Müfit Parlak günün anlam ve önemine dair konuşmasını yaptı. Gecenin en gurur veren anı Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sn. Müfit Parlak'ın ÇEK kurumlarında 10. yılını dolduran çalışanlara plaketlerini sunması ve ardından, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Kurucu Üyesi Prof. Dr. Ulviye Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Kuter ve Eğitim ve Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rüçhan Uz'un   kurumlarımızda beş yılını dolduran çalışanlara plaketlerini takdim etmesiydi.

Biz yıllardır kurum olarak öğretmenliğin en büyük kaynağının sevgi ve saygı olduğuna inanıyor ve öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin kişiliklerinin hediye nedeniyle tartışma konusu yapılmasını istemiyorduk. Bu yılda aynı uygulamamızı devam ettirdik. Arzu eden velimiz öğretmeninin adına Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdumuzda kalan KIR ÇİÇEKLERİ' mize bağış yaparak Hasan Ali Yücel'in "Anadolu bozkırında kendiliğinden açıp solan hiç bir kır çiçeği bırakmayacağız" dediği gibi kızlarımıza can suyu oldular.

Adına bağış yapılan öğretmenlerimize ÇEK tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verildi. Bu konuya duyarlılık gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Gününe özel 3 Mart Eğitim Kurumları arasında 3 farklı kategoride düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğretmenlerimizin isimleri BUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Serpil Savaş tarafından açıklanıp, ödülleri verildi.

Tüm öğretmenlerimizle birlikte öğretmenler günü pastası kesilip, toplu anı fotoğrafı çekilmesinin ardından gece DJ performansının harika müzikleri ile devam etti.

Bu anlamlı, coşkulu, sıcak günü düzenleyen Okul Aile Birliğimize, idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

          Tolumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.

                                                                         Mustafa Kemal ATATÜRK


01.12.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.