3 MARTLI ÖĞRENCİLER CAMBRIDGE SERTİFİKALARINI ALDI

3 MARTLI ÖĞRENCİLER CAMBRIDGE SERTİFİKALARINI ALDI

Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri, Cambridge ESOL sınavlarında sergiledikleri performansla başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dünyada 140 farklı ülkede yapılan sınavlara katılan 3 Martlı öğrenciler, farklı seviyelerde başarılarını tescilleyerek hedeflerine ulaştı ve sertifikalarını almaya hak kazandı.

3 Martlı öğrenciler bu sınavlara, hazırlık sınıfından 8. sınıfa kadar, bir dil için gerekli yeteneği geliştirmek için uluslararası bir standart olan Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) ve bu programa uygun materyallerle hazırlanıyor.

ESOL kapsamında uygulanan Cambridge YLE Sınavları, 7-14 yaş arası çocuklar için özel olarak tasarlanmış, onları dil öğrenimine teşvik eden, ileriki yıllarda karşılaşacakları İngilizce sınavlarına uyumlarını artıran ve performanslarını ölçmeye dayalı Millî Eğitim Bakanlığı onaylı bir sınavdır. Bu sınavlar İngiltere'de hazırlanıp değerlendirilmektedir ve uluslararası geçerlilikleri vardır.

Cambridge ESOL sınavları 3 Mart Eğitim Kurumları'nda British Council'in İstanbul'daki resmi temsilcisi olan Study-in UK tarafından her yıl gerçekleştiriliyor. Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu'ndan İngilizce dil eğitiminde CEFR ve B1+/B2 seviyesinde mezun olan 8.sınıf öğrencileri, okul adına gurur tablosu oluşturuyor.


18.09.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.