ADIM ADIM HEDEFE

ADIM ADIM HEDEFE

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Kariyer Hazırlığı Etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizin orta öğretim kurumlarını yakından tanıması, tercih sürecinde daha sağlıklı fikirlerin oluşması ve bu yolla hedeflerini daha net belirleyerek motive edilmesi amacıyla gezi düzenlendi.

LGS 'ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimiz mesleki ve eğitsel rehberlik kapsamında gelecek yıl tercih edebilecekleri ortaöğretim kurumlarını tanımak, motivasyon sağlamak ve akademik başarılarını artırmaya yönelik olarak Bursa'da bulunan Fen ve Anadolu Liselerini ziyaret ettiler.

Gezi programında yer alan Nilüfer Borsa İstanbul Fen Lisesi, Nilüfer Ahmet Erdem Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden 8. Sınıf öğrencilerimiz, okulların derslikler, laboratuvarlar, sportif ve sosyal tesisler, pansiyon, kütüphane gibi bölümlerini gezdi.

Ev sahibi okul yönetimleri ve okul öğrencileri tarafından tanıtılan okullarda öğrencilerimiz, geleceklerine yönelik kararlarını bir kez daha gözden geçirdiler. Gezinin, öğrencilerin motivasyonunu arttırdığı ve hedeflerine ulaşabilmek için daha istekli oldukları gözlendi.


27.01.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.