ANAOKULU PORTFOLYO SUNUMU VE İNGİLİZCE İSTASYON ETKİNLİĞİMİZ

ANAOKULU PORTFOLYO SUNUMU VE İNGİLİZCE İSTASYON ETKİNLİĞİMİZ

3 Mart Azizoğlu İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, yıl içinde yaptıkları çalışmaları kapsayan Türkçe ve İngilizce İstasyon Etkinliğinin yanı sıra, Görsel Sanatlar ve Seramik derslerinde yaptıkları çalışmalardan oluşan yılsonu sergisini ve proje çalışması olan ''Doğamızı Neden, Nasıl Korumalıyız? ve İklim Değişikliği'' konulu sergilerini gerçekleştirdiler.
Kendilerinin yönettiği istasyon sunumunda matematik ,sudoku  çalışmalarında bilişsel alana Buzullar Eriyor isimli eğitici oyunda psikomotor gelişimlerını  geliştiren  çalışmalarını aileleriyle paylaştılar.
Öğrencilerimiz sunumlarının ardından İngilizce derslerinde yıl içinde yaptıkları eğitici ve yaratıcı çalışmaları içeren İngilizce İstasyon Etkinliğine katıldı.  İngilizce istasyon etkinliğimizde öğrendikleri İngilizce bilgi ve becerilerini gösteren çalışmalarını aileleriyle paylaştılar.
İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde ailelerine yaptıkları sunumlarla öğrencilerimiz hem kendilerini ifade etmenin keyfini hem de bireysel gelişimlerini sergilemiş oldular.
Son olarak da Anneler Günü için hazırladıkları çalışmaları annelerine hediye ettiler.
Tüm ailelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.


17.05.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.