ÇADIR KAMPI ETKİNLİĞİ 2024

Her yıl 6 ve 7. Sınıflar için düzenlenen Beden Eğitimi ve Spor Bölümünün organize ettiği Çadır Kampımız bu sene de eğlenceli geçti. 31 mayıs günü okul çıkışı çadırlarını kurmaya başlayan öğrencilerimiz, çok istekli ve heyecanlı oldukları her hallerinden belliydi. Çadırlarına kuranlardan bazıları arkadaşları ile sosyalleşti bazıları da sportif aktiviteler ve oyunlarla zaman geçirmeyi tercih ettiler. Amacımız öğrencilerimizi teknolojik ortamlardan uzak tutarak sosyalleşmelerini sağlamak ve doğal ortamda kampçılık duygusunu yaşamalarını sağlamaktı. Aktivite zamanını verimli şekilde değerlendiren öğrencilerimiz, barbekü partisiyle karınlarını doyurdular. Birbirinden güzel parçalarıyla eğlencenin nabzını tutan Emir Hoca ile birlikte kendilerini müziğin ve dansın kollarına bıraktılar. Kamp bu ! Marshmelow olmadan olur mu ? Tabi ki olmaz kamp ateşinin etrafında marsrhmelow keyfi yapanlar söyledikleri şarkılarla eğlenmeye devam ettiler. İlerleyen dakikalarda mısırlarını yudumlarken bu defa da oyun havalarıyla kendilerinden geçtiler. Yatış zamanına yaklaşılırken çorba servisi yapıldı ve isteyenler çadır başında sakin muhabbetle kimileri de günün yorgunluğunu çadırında atarak uyumaya başladı. Sabah uyanan öğrencilerimiz, kahvaltılarını ettikten sonra çadır toplama ve mıntıka temizliği yaparak çevre temizliğine olan  duyarlılıklarını gösterdiler. Öğrencilerimizin kamp hayatını tanımaları, herhangi bir ekrana bağlı kalmadan da verimli ve keyifli zaman geçireceklerini onlara hissettirmek bizim için önemliydi. Önümüzdeki kamplarda görüşmek üzere.

10.06.2024