ÇEK 3 MART EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETMENLERİ DOĞA İÇİN FOTOĞRAFLARINI YARIŞTIRDI!

ÇEK 3 MART EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETMENLERİ DOĞA İÇİN FOTOĞRAFLARINI YARIŞTIRDI!

Doğal güzelliğin yanı sıra insanlığın çevreye verdiği zararı kayda alarak çevre bilinci ve farkındalık yaratmak amacıyla Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü'nün BUFSAD ile iş birliği yaparak düzenlediği fotoğraf yarışması, öğretmenlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. 37 öğretmenimiz 3 farklı kategoride göndermiş oldukları toplamda 79 fotoğraf ile yarışmaya katıldılar. Fotoğraflar BUFSAD üyelerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi. Öğretmenlerimizden derece alanlar ödüllerini 24 Kasım 3 Mart Eğitim Kurumları Öğretmenler Günü Yemeğinde aldılar. Yarışmaya katılım sağlayan fotoğraflardan oluşan sergi de aynı akşam öğretmenlerimizin beğenisine sunuldu, Öğretmenler günü yemeğinden sonrada fotoğraflar  okulumuzun giriş katında sergilenmeye devam etmektedir.

Gezegenimizi Riske Atan Çevre Sorunları Kategorisinde "Boğulan Gökyüzü" isimli fotoğrafı ile 1. olan ve bisiklet ödülünü kazanan öğretmenimiz: İrem Soyarslan

Doğaya Yakından Bakış Kategorisinde "Boşa Çaba " isimli fotoğrafı ile 1. olan ve  çadır ödülünü kazanan öğretmenimiz: Melike Yavuzdoğan

Doğaya Uzaktan Bakış Kategorisinde "Gölyazı Gün Batımı ve Tekne" isimli fotoğrafı ile 1. olan ve sırt çantası ödülünü kazanan öğretmenimiz: Emir Tutal olmuştur.

Kurumumuza destek veren Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği'ne, yarışmayı düzenleyen fen bilimleri bölümüne ve katılan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.


01.12.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.