CİMNASTİKTE 3 MART RÜZGARI ESTİ

CİMNASTİKTE 3 MART RÜZGARI ESTİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları'nın, 8-11 Mayıs 2023 tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlediği Okullar arası Artistik Cimnastik ve Aerobik Cimnastik İl Birinciliği yarışmalarında okulumuz rüzgar gibi esti.

Aerobik Cimnastik Yıldız Kızlar Kategorisinde öğrencimiz Eda Küçük Bursa 2.'si olarak haziran ayında Manisa'da düzenlenecek okullar arası Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'na katılarak okulumuzu ve ilimizi temsil edecektir.

Artistik Cimnastik'te Seray Kır, Ekin Koca, Duru Veli ve Asya Gözlüklü'den oluşan Küçük Kız takımımız Bursa 1.'si olmuşlar ve haziran ayında Bolu'da yapılacak olan okullar arası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Yine Artistik Cimnastik'te İlber Erkul, Yaman Erkul, Münir Efe Emirleroğlu ve Ali Ömer Zeybek'ten oluşan MİNİK A Erkek takımımız Bursa 1.'si olmuşlar,bireysel derecelerde Münir Efe Emirleroğlu Bursa 1.'si olmuştur.

Güneş Kahraman, Defne Karakaş, Cemre Yurtoğlu ve İnci Tekbudak'tan oluşan Minik A Kız takımımız Bursa 3.Sü olmuştur.

Işıl Ayyıldız, Mira Ertuğ, Selin Erdem ve Alis Güler'den oluşan Minik B Kız takımımız da okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Emeği geçen antrenörlerine, beden eğitimi öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, onlarca takım ve yüzlerce öğrencinin katıldığı il birinciliği yarışmalarında okulumuzu başarıyla temsil ederek bizi gururlandıran tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


18.05.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.