CISV YENİDEN 3 MART KOLEJİ'NDE!

Pandemi döneminin sonlanmasıyla uluslararası yaz kamplarına devam eden CISV Türkiye, 1 gecelik post kampını 3-4 Aralık 2022 tarihlerinde farklı şehirlerden  12-15 yaş gruplarından  70 katılımcı öğrenci ile  okulumuzda gerçekleştirdi. Lider ve staff eğitiminin 1. aşamasının ardından CISV deneyimi olan öğrencilerle CISV ile yeni tanışan öğrenciler bir araya gelerek daha adil ve daha barışçıl bir dünya için farklı aktiviteler yaptılar.

Öğrenciler aktiviteler sırasında hem eğlendiler hem de birbirleriyle paylaşımlarda bulunarak CISV ruhunu anlama fırsatı yakaladılar.  Katılımcı öğrencilerden ve liderlerinden aldığımız geri dönüşlerin çok güzel olması bizleri çok mutlu etti. Temmuz ayında okulumuzda gerçekleştireceğimiz uluslararası CISV yaz kampında dünyanın farklı yerlerinden gelen öğrencileri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

İngilizce öğretmenlerimiz Armağan Şenel'e, Melis Akdoğan'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

09.12.2022