COVER ME AGAIN

İngilizce derslerimizi desteklemek amacı ile kullandığımız Dijital İngilizce Kitap Okuma Platformu Globed Raz Kids sayesinde Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri sistem üzerinden okudukları kitapların kapak sayfalarını, kendi hayal güçlerini kullanarak yeniden tasarladılar. 5. sınıflardan Doğa Sülün, Masal Deniz Eraslan, Mert Akman ve 6. sınıflardan Duru Pamuk, Simay Emel ve Defne Özkendir'in tasarımları, kendi arkadaşları tarafından en fazla oyu alarak, dereceye girmişlerdir.

Bizler de öğrencilerimizle, okuyarak, öğrenerek ve kendi tasarımlarını sanat ile birleştirerek böyle bir etkinlikte yer aldıkları için gurur duyuyoruz.

Yabancı Diller Bölümünü ve katkı koyan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

26.12.2022