EKO TİM İŞ BAŞINDA

Eko-Okullar Projesi çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan uluslararası bir projedir.   Bizler de Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında da Eko-Okullar Projesi'ne devam ediyoruz.

Proje kapsamında okulumuz 4. Sınıf Eko Tim öğrencileri ve komite öğretmenleri eylem planlarını hazırlamak üzere paylaşım toplantıları yaptılar. Bu yıl da SU' teması üzerinde çalışan Eko Tim öğrencilerimiz farkındalık yaratmak amacıyla tasarladıkları su damlalarını sınıf kapılarına asıp, 'Suyun Önemi' konulu özenle hazırladıkları sunum ile de arkadaşlarını bilgilendirdiler.

Özverili çalışmaları ile bu projeye destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

20.12.2022