RUMELİ ŞARKILARI KONSERİ

9.'sunu gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Müzik Gecesi bu yılda Rumeli Şarkıları ile gerçekleşti.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonunda Müzik öğretmenimiz Bahadır Sevik şefliğinde sahne alan ve160 öğrenciden oluşan koromuz birbirinden güzel Balkan şarkılarını koro ve solo olarak seslendirdi. Konser, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Söylenen şarkılara İlkokul ve Ortaokul Halk oyunları kulübü de destek verdi. Konserin konuk sanatçısı Balkan müziğinin önde gelen isimlerinden Suzan Kardeş, hem öğrencilerin seslendirdiği şarkılara eşlik etti hem de kendisinin seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Konser sonunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu  Başkanı Prof.Dr.Müfit Parlak, Sanatçı Suzan Kardeş'e katılımlarından dolayı ve bu geceyi gerçekleştiren Müzik öğretmenlerine, beden eğitimi öğretmenlerine teşekkürlerini sundu.

15.05.2023