SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM

Rehber öğretmenlerimiz Bilgen Mete ve Yeşim Çoruh Güler, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendi kararlarını verebilen, başkalarının haklarına saygılı, değer yargılarını gözeten, kendi davranışının sonuçlarına sahip çıkabilen bireyler yetiştirmek ve onların bunu yapabilme becerilerine rehberlik etmek amacıyla Anasınıfı, 1,2 ve 3,sınıf öğrencilerimizle rehberlik dersinde bir araya geldiler. Çocuklarımızın yaşına, cinsiyetine ve kişisel özelliklerine uygun görevleri yerine getirebilmeleri, gelişim düzeylerine uygun olarak yüklendikleri sorumlulukları yaşama geçirmelerine yardımcı olacak rehberlik etkinlikleri ile öğrencilerimizin evde, okulda ve sokakta alabileceği sorumlulukların neler olabileceği, sorumluluklarımızı yerine getirmemizin toplumsal yaşamdaki rolünü paylaştılar.

30.11.2022