3MART'TA YAŞAM

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin kuruluşu, amaçları ve çalışması göz önünde bulundurulduğunda ona bağlı olan ÇEK Özel 3 Mart Ortaokulu'nun da yaptıkları ve yapacakları kolayca anlaşılır.

Her türlü değerin yitirildiği günümüzde oturdukları yerden bir şeyler yapmalı diye bağıranların çoğunlukta olduğu bir toplumda ÇEK "bir şeyler" yapmalı demiyor, "çok şey" yapıyor.

ÇEK'in bünyesinde bulunan okulumuzda öğrencilerimize her şeyden önce insani ve ulusal değerleri yaşamayı ve yaşatmayı; Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyetimizi, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı korumayı ve onun vazgeçilmez ilkelerini, devrimlerini yaşatmayı amaçlıyoruz.

Çocuklarımızı bu sistem içinde yarış atı gibi yetiştirmeyi değil ruhsal ve fiziksel gelişimini sağlıklı geliştirebilen, okulumuzda mutlu olan, ayakları yere sağlam basan, soran, sorgulayan, çevresine duyarlı bireyler yetiştiriyoruz. toplumdan aldığını yine topluma veren ÇEK'in güzide kurumlarından biri olan okulumuz her şeyden önce "İNSAN" yetiştirmeyi vaadetmektedir.

ÇEK yönetiminin, okulumuz idaresinin, özverili öğretmenlerimizin, çok değerli velilerimizin işbirliği ile çok kısa sürede büyük işlere imza atılmıştır. okulumuz her geçen gün niteliğini, başarısını yükseltecektir.

Foto Galeri