FARK YARATANLAR

Bursa "Sivil gündem platformu"  8 yıldır değişik kategorilerde çevresinde fark yaratmış sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini ve potansiyellerini açığa çıkarmak ve seslerini duyurmak için bir araya gelmiş gönüllülerden oluşan bir oluşumdur.

Bu amaçla her yıl kendi alanında fark yaratan kişi, kurum ve kuruluşlara  "fark yaratanlar"  ödülü verilmektedir.

Bu yıl, 16 Aralık 2019 tarihinde Uğur Mumcu Kültür Merkezinde 7.si yapılan Sivil Gündem Platformu  " Fark Yaratanlar 2019"  Sivil Toplum Kuruluşu kategorisinde ödüle, verdiği eğitim ve yaptığı sosyal sorumluluk projelerinden dolayı Çağdaş Eğitim Kooperatifine bağlı okulumuz Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu layık gördü.

16 Aralıkta yapılan törende hazır bulunan, okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ödülü Sivil Gündem Platformu Seçici Kurul Üyesi sayın Ramazan Akan'dan aldılar.

Bu ödülün kazanılmasında paydaş olan ve büyük bir özveri ile faaliyetlerini yürüten eğitimcilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.

06.01.2020