3 MART DANS YARIŞMASI RÜZGAR GİBİ ESTİ

Bu yıl 3.'sünü düzenlediğimiz ve artık gelenekselleşen yarışmamız, yine muhteşem showlara ve büyük çekişmelere sahne oldu. Yaklaşık 150 öğrencimizin başvurduğu yarışmamız 5-10 Aralık haftası ön elemelerin yapılmasının ardından 19 Ocak akşamı okulumuz konferans salonunda muhteşem bir final gecesi ile son buldu.

Minikler (2, 3. Sınıflar) Küçükler (4,5. Sınıflar) Yıldızlar (6,7,8. Sınıflar) ve Lisan kategorisinde 57 öğrencimizin katıldığı final gecemizin sunuculuğunu sosyal bilgiler öğretmenimiz Zehra Korkmaz, jüri üyeliğini Mine Kahraman Topsaç, Mesut Güneş ve Cihan Güngör yaparken masa hakemliğini de Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sema ışık yapmıştır.

Bu güzel gecede lise öğrencilerimiz Fırat Elele ve Ezgi Kirmikil  harika salsa gösterileri, Jüri üyemiz Mesut Güneş serbest stil dans gösterisi, yine jüri üyemiz Cihan Güngör ve Natalia Maksymova Latin Dans Showları ve Kaya Adamlar, Emre Saraç ve Hüseyin Yalçın'ın Cimnastik Showları, Furkan Kesat'ın   mini konseri ile geceye ayrı bir renk kattılar.

Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda:

Minikler Kategorisinde;

1. Naz YILMAZ ve Umay KOZAN (Grup Layd Queenss)
  2. Alin Gülden KALYONCU
  3. Doruk KARSLI- İlber ERKUL- Yaman ERKUL (Grup Big Storm)

Küçükler Kategorisinde;

1. Ada KINA
  2. Deniz ÖZTÜRK- Ada BİLGİN- Sema Göksu ATIŞ- Elif TÜRK (Grup Black Purple)
  3. Bade ÇANDAR- Ela KIRCI- Eylül Deren COŞAR (Grup Darmaduman)

Yıldızlar Kategorisinde;

1. Ayşe ALTINER
  2. Ceylin HACILAR
  3. Ferda Naz ÖZTÜRK

Lisanslı Kategorisinde ise;

1. Ayşe Melek Yılmaz
  2. Duru PAMUK
  3. Defne DOĞRUK

En İyi Kostüm Ödülünü

Duru PAMUK

Jüri Özel Ödülünü

Toprak ATASOY ile Can HACIĞLU (Grup Raket) kazanmışlardır.

Jüri üyelerine, gösteri yapan göstericilere, bu geceyi düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenimiz Çiğdem Ardos'a ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

26.01.2023