METAFOR YARIŞMASI COŞTURDU

Sosyal Bilgiler Bölümünün bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği 7.sınıflar arasında düzenlenen "Metafor" yarışmasında öğrenciler Sosyal Bilgiler dersinde öğrendiği bilgileri uygulamalı bir şekilde gösterdiler. Öğrendiklerini pekiştirmek ve bunu gerçekleştirirken de eğlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada öğrenciler, çok büyük bir emek ve uzun süren bir çalışmanın ürünlerini  sergilediler.

Öğrenciler güncel şarkıların besteleri üzerine kendi yazdıkları sözlerle oluşturdukları şarkılar, hazırladıkları kostümler ve sahne gösterileriyle birbirleriyle yarıştılar. Jüri üyelerinin puanlamada oldukça zorlandıkları yarışmada 7D Sınıfı jüriden en çok puanı alarak yarışmanın kazananı oldu.

Bu yarışmayı hazırlayan Sosyal Bilgiler Bölümü öğretmenleri ve 7. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

21.01.2023