3 MART İSKELET GÜZELİNİ SEÇTİ

Yaparak yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak fen bilimleri derslerimizde modellemelere yer vermekteyiz. 6. Sınıf öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak yaptıkları iskeletlerini süslediler ve yarıştırdılar. Tüm modeller okulumuzda sergilendikten sonra öğretmenlerimiz tarafından oylandı ve dereceye girenler belli oldu.

Bu yılın iskelet güzeli Güneş Oyman'ın hazırladığı "İSKELİDO" oldu. İkinci, Simay Erol'un hazırladığı "MAKARON" ve üçüncü güzel ise Kaan Kılınç'ın iskeleti "HAYDAR" oldu.  Değerlendirme sonunda derece alan öğrencilerimize sırası ile bir yıllık Bilim Çocuk dergi üyeliği, Bilim kültür kitapları hediye edildi.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve Fen Bilimleri Bölüm öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

01.12.2022