''BULMACA-ÇÖZMECE'' YARIŞMASI

Okulumuzda matematik bölümü tarafından geleneksel hale getirilen ''BULMACA-ÇÖZMECE'' yarışması 01.12.2022 Perşembe günü, 6.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirildi. Altıncı derste 6-A-B-C şubelerimiz, yedinci derste 6-D-E-F şubelerimiz fuayenin çeşitli yerlerine asılan mantık, zeka ve matematik sorularını bulup çözmeye çalıştılar. Soruları doğru cevaplayan öğrencilere küçük hediyeler verildi. Bu eğlenceli etkinlikte, öğrencilerin bu soruları birbirleriyle yarışarak ve sınıf dışı bir alanda çözmekten çok büyük keyif aldıklarını, soruları çözmek için çabaladıklarını görmek mutluluk vericiydi.

Tüm öğrencilerimize ve eşlik eden öğretmen arkadaşlarımıza, katkılarından dolayı matematik bölümü olarak teşekkür ederiz.

06.12.2022