3 MART TA ÇEKTALKS GÜNLERİ

Yabancı Diller Bölümü olarak, 7. sınıf öğrencilerimiz kendi ilgi alanlarına göre teknoloji, kültür, sanat, tarih, mitoloji, uzay vb. başlıklarda kendi seçtikleri, ilgi çeken konulardan oluşan sunumlarını hazırladılar.

Bu sunumları, görseller ve videolarla destekleyerek hazırladılar.

3 dilde (İngilizce- Almanca- Fransızca) hazırlanan bu sunumları 6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz ile paylaştılar.

Konferans salonunda sahnede bireysel sunum yapan öğrencilerimiz, velilerinin de katıldığı bu etkinlikte oldukça başarılı performans sergilediler.

ÇEKTalks sunum günlerimizin amacı; öğrencilerin yabancı dilde özgüvenlerine katkıda bulunmak, yeterliliklerini sergilemek, sunum becerilerini geliştirmek ve diğer öğrencilere hoşça vakit geçirerek örnek olmalarını sağlamaktır.

Sunum sonunda kendilerine katılım sertifikaları da verilen öğrencilerimizi yabancı dildeki yeterlilikleri, sahnede sunum yapma becerileri ve cesaretleri nedeniyle kutluyoruz.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

05.06.2023