NOT JUST READING, BUT ALSO HAVING FUN

5.,6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle skills derslerimizde bu yıl hikaye kitapları üzerinden derslerimizi yürüttük. En bilindik dünya klasiklerinden, günümüzde popüler olmuş karakterlerin hikayelerine kadar pek çok farklı türde kitaplarla öğrencilerimizi buluşturduk.  Amacımız sadece kitapları okumak değil, aynı zamanda farklı aktivitelerle daha kalıcı bir öğrenme ve farklı öğrenme modellerine de yer vererek her öğrencinin hikaye ile kalıcı bir bütünlük oluşturmasını sağlamaktı.  Aktivitelerimiz arasında hikaye karakter analizleri, kitap raporları oluşturma, maket yapımı, oyun sahneleme v.b... yer aldı. Sene sonunda da bu ürünleri sergileyerek öğrencilerimizin yıl boyu neler yaptıklarını paylaştık.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

05.06.2023